Credit IFN versus credit bancar. Care tip de credit ți se potrivește?

Ai nevoie de o anumită sumă de bani, însă nu știi ce tip de credit ți se potrivește? Citește acest articol și află mai multe.

Ce este un credit IFN? Diferența dintre un credit bancar și un credit IFN.

Care e diferența dintre un credit bancar și un credit IFN? Citește articolul și află tot ce trebuie să știi.

FAQ: Am aplicat pentru un credit și am fost respins. Când și cum reaplic?

Am făcut o cerere pe site-ul www.maimaicredit.ro și a fost respinsă. Aș vrea să depun din nou o cerere și nu pot. De ce? Citește articolul și află tot ce trebuie să știi.

FAQ: Am poprire pe cont și vreau să aplic pentru un credit online. Se poate?

Am avut o situație personală care s-a închiat cu o poprire pe cardul meu de salariu. Pot aplica pentru un credit online la MAI MAI Credit? Citește articolul și află tot ce trebuie să știi.

0% dobândă în primele 30 de zile – Promoție la Creditul Pentru Urgențe

Creditul pentru Urgente este un credit construit sub forma unei linii de credit, cu un plafon maxim acordat pe o perioadă de 60 de luni.

Despre MaiMaiCredit IFN

MAI MAI Credit este o instituție financiară nebancară înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale, care vine în întâmpinarea nevoilor românilor.

Creditul de nevoi personale un instrument financiar la îndemâna oamenilor de bună credință

Creditul de nevoi personale este un instrument financiar care rezolvă acele probleme dificile sau acute din viața oricărui cetățean.

Cum aplici pentru un credit cu buletinul, 100% online

Când vrei să aplici pentru un credit online, trebuie să te asiguri că imaginile cu documentele încărcate trebuie să respecte anumite condiții pentru a putea fi citite cu usurință.