Gestionezi MAI bine urgențele care apar, cu un Credit rapid

Viața este plină de surprize, știm. Când ai nevoie de o mână de ajutor, Creditul rapid de la Mai Mai Credit te scoate din impas. Cu acordare rapidă și aplicare în totalitate online, te poți baza oricând pe el.
MAI rapid, MAI online.

spot accident
lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.

Rezolvă problemele MAI ușor, cu un Credit rapid

Credit Rapid pentru că banii sunt ai tăi în minim 15 min.

Ai nevoie de un singur document (CI) pentru a aplica. Dacă ai semnal bun la net, banii sunt la tine pe card în minim 15 minute. Așa Credit Rapid!

Situații urgente

Te descurci în orice situație când ai alături pe cineva care îți sare în ajutor cât ai zice “am nevoie de bani rapid”.

Cheltuieli neprevăzute

Doar pentru că au apărut fără veste nu înseamnă că nu sunt prioritare. Ții totul sub control cu un credit rapid, ușor de obținut.

Ocazie de neratat

De ce să ratezi ocazii când poți profita de ele? Obții aprobare pentru un credit rapid și îi folosești fix cum dorești.

Întrebări frecvente

Pentru a obține un credit trebuie să aplici online, completând un formular simplu și încărcând o poză cu buletinul + un selfie pentru a valida că ești persoana care solicită creditul.

Atunci când aplici pentru credit ai posibilitatea de a vedea exact în calculatorul de pe site, dobânda și suma pe care o ai de plată, în funcție de suma împrumutată și perioada de rambursare selectată.

Dacă ai creditul acceptat, citești și semnezi documentele, poți alege modalitatea în care preferi să îți virăm banii. Atunci când alegi să primești banii PE CARD, aceștia ajung la tine aproape instant. În cazul în care alegi să primești banii în contul bancar, acest proces poate dura cca. 1 zi lucrătoare.

Pentru a primi un credit de la instituția noastră, trebuie să ai un cont bancar sau card deschis la o bancă din România, deschis pe numele tău. Nu poți primi banii în contul altei persoane.

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 237,00 %; DAE maximă este 2330,00 %. Pentru un credit de nevoi personale cu asigurare MaiMaiCredit in valoare de 2.500 de Lei (include si prima de asigurare finantata din credit de 185,19 lei) pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 118,80%/an, DAE de 253,90 %, suma totală de plată de 5.636,97 Lei (include suma împrumutată, prima de asigurare finantata din credit şi dobânda în valoare de 2.951,78 Lei), iar rata lunară este de 302,87 Lei. Pentru un credit de nevoi personale (Creditul Rate Egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 142,80 %/ an, DAE de 284,64 %, suma totală de plată de 6.170,43 Lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 3.670,43 Lei), iar rata lunară este de 342,80 lei. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,99 %/zi, DAE este 2.247,03 % suma totală de plată este de 2.037,66 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe – Promoție 0% dobândă pentru primele 30 zile) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 1,19%/zi, DAE este 1.721,71 % suma totală de plată este de 2.169,79 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.