Metode de plată

Poți plăti rata oricând dorești inclusiv până la data scadenței prin următoarele metode:

1. Card Bancar
1.1 Debitare directă a cardului în cazul în care ai înrolat un card pe site-ul nostru, ca și metodă de încasare a creditului pentru care ai aplicat. La achitarea ratei, trebuie să ai în contul tău bancar atașat cardului, minim suma totală de plată la data scadenței, conform scadențar agreat.

1.2 În cazul în care dorești să achiți cu un card bancar, altul decât cel înrolat, o poți face direct din contul tău online Mai Mai Credit din pagina „Creditele mele” prin intermediul butonului „Plătește online”. Trebuie doar să completezi datele cardului tău și să validezi plata, iar banii au plecat către noi.

2. Transfer Bancar în contul RO89BTRLRONCRT0624637703 deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea ca la detaliile plății să menționezi codul tău de client (CIC). Acesta se regăsește în contul tău online de client de pe portalul online Mai Mai Credit sau în contract, deasupra codului de bare al scadențarului. Dacă ai omis acest lucru, te rugăm să ne contactezi în cel mai scurt timp pentru a remedia acest aspect și pentru a aloca plata corect.

3. Numerar la orice punct de plată PayPoint prin intermediul codului de bare atașat scadențarului din contractul de credit sau din „Contul Meu”, secțiunea „Creditele mele”. În prezent sunt peste 18.000 de puncte de plată disponibile în toată ţara, în supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program de lucru prelungit. Aici poți afla care este cel mai apropiat punct de plată PayPoint.