Cauți un Credit online care să fie 100% la dispoziția ta?

Aplici pentru credit online, la orice oră din zi sau din noapte, în orice zi a săptămânii, din confortul propriei case. Banii ajung la tine în câteva minute. Fără garanții, adeverințe sau drumuri la ghișeu.

spot instalator

Calculator de credit

lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.

Aplici pentru un Credit Online direct din confortul casei

Creditul Online devine un Must Have al vremurilor noastre

De ce să pierzi timp pe drumuri când poți aplica pentru un credit online? Reduci și birocrația, pentru că poți obține creditul cu un singur document (CI)

Fără drumuri, fără bătăi de cap

Când ai nevoie de bani, ai deja destule pe cap. Rezolvă problema rapid și elegant cu un credit 100% online.

Ai net, ai banii

Vrem să te ajutăm să-ți rezolvi problema oricând ar apărea. Obții banii online, rapid, de oriunde. În câteva minute ai banii pe card.

Aprobare aproape instant

Situațiile urgente nu suferă amânare. Rezolvă problema banilor cu creditul online. Aplici, aprobăm și primești banii pe card în câteva minute.

Întrebări frecvente

Promoția Creditul Pentru Urgențe îți oferă posibilitatea de a accesa un credit rapid, 100% online, la care ai dobândă Promoțională de 0,4% în loc de dobânda standard de 0,7%. Aplici acum pentru o linie de credit și păstrezi aceeași dobândă și după expirarea Campaniei Promoționale. Aplicarea este online și ai nevoie de un singur document.

Perioada Promoției este menționată în regulamentul Campaniei. Odată aprobat Creditul Pentru Urgențe, tu vei beneficia de dobânda promoțională de 0,4% chiar și după încheierea campaniei, indiferent de numărul de trageri sau perioada de rambursare. Aplică acum pentru un credit online și beneficiezi de dobânda promoțională de toată perioada de 60 de luni.

Dacă ai ales produsul Creditul Pentru Urgențe, acesta funcționează ca o linie de credit. Practic, te vei putea folosi de suma aprobată, ori de câte ori ai nevoie (în decursul a 60 de luni) și vei plăti dobândă DOAR pentru suma retrasă.

Pentru a rambursa banii împrumutați ai la îndemână mai multe modalități. a) direct de pe cardul folosit pentru a primi banii; b) prin transfer bancar, în contul IBAN care ți-a fost comunicat; c) la punctele de plată PayPoint (numerar sau card).

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 87,67 %; DAE maximă este 299 %. Pentru un credit de nevoi personale (creditul rate egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 65,00 %/ an, DAE de 88,18 %, suma totală de plată de 3.975,93 lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 1.475,93 lei), iar rata lunară este de 220,88 lei. Pentru o linie de credit (promoție pentru urgente) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,4%/zi, DAE este 296.72 %, suma totală de plată este de 1058.49 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.