Cauți un Credit online care să fie 100% la dispoziția ta?

Aplici pentru credit online, la orice oră din zi sau din noapte, în orice zi a săptămânii, din confortul propriei case. Banii ajung la tine în câteva minute. Fără garanții, adeverințe sau drumuri la ghișeu.

spot instalator
lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.

Aplici pentru un Credit Online direct din confortul casei

Creditul Online devine un Must Have al vremurilor noastre

De ce să pierzi timp pe drumuri când poți aplica pentru un credit online? Reduci și birocrația, pentru că poți obține creditul cu un singur document (CI)

Fără drumuri, fără bătăi de cap

Când ai nevoie de bani, ai deja destule pe cap. Rezolvă problema rapid și elegant cu un credit 100% online.

Ai net, ai banii

Vrem să te ajutăm să-ți rezolvi problema oricând ar apărea. Obții banii online, rapid, de oriunde. În câteva minute ai banii pe card.

Aprobare aproape instant

Situațiile urgente nu suferă amânare. Rezolvă problema banilor cu creditul online. Aplici, aprobăm și primești banii pe card în câteva minute.

Întrebări frecvente

Bineînțeles! MaiMaiCredit IFN acordă credite online 100% iar pentru asta ai nevoie doar de un singur document. Cartea de identitate (buletin) valabilă și o poză de tip selfie. Procesul de aplicare este simplificat, astfel încât tu să te bucuri de MAI mult timp liber.

Creditul online oferă MAI multe beneficii. Te ajută în primul rând să economisești timp, pentru că nu mai este nevoie să te deplasezi pentru a solicita sau obține un împrumut. Poți compara ofertele din piață, relaxat, din confortul propriei tale case. Ai nevoie de un minim de documente (cartea de identatitate și o poză selfie) pentru a aplica la un credit online și, poate cel MAI important, poți aplica la orice oră din zi sau din noapte, indiferent dacă este zi lucrătoare sau nu. Răspunsul și banii se obțin în cel MAI scurt timp.

Dacă ai ales produsul Creditul Pentru Urgențe, acesta funcționează ca o linie de credit. Practic, te vei putea folosi de suma aprobată, ori de câte ori ai nevoie (în decursul a 60 de luni) și vei plăti dobândă DOAR pentru suma retrasă.

Pentru a rambursa banii împrumutați ai la îndemână mai multe modalități. a) direct de pe cardul folosit pentru a primi banii; b) prin transfer bancar, în contul IBAN care ți-a fost comunicat; c) la punctele de plată PayPoint (numerar sau card).

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 167.23 %; DAE maximă este 1590.00 %. Pentru un credit de nevoi personale cu asigurare MaiMaiCredit in valoare de 2.500 de Lei (include si prima de asigurare finantata din credit de 185.19 lei) pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 94.80%/an, DAE de 182.03 %, suma totală de plată de 4.768,32 Lei (include suma împrumutată, prima de asigurare finantata din credit şi dobânda în valoare de 2.268,32 Lei), iar rata lunară este de 264.91 Lei. Pentru un credit de nevoi personale (Creditul Rate Egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 118.80 %/ an, DAE de 210.24 %, suma totală de plată de 5.451,78 Lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 2.951,78 Lei), iar rata lunară este de 302.87 lei. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,80%/zi, DAE este 1267.13 % suma totală de plată este de 1740.55 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe – Promoție 0% dobândă pentru primele 15 zile) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,99%/zi, DAE este 1,578.26 % suma totală de plată este de 1958.86 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.