Noi suntem MAI MAI Credit!

Hai să ne cunoaștem MAI bine.

Dacă ar fi să dăm o definiție ca la carte, am spune despre noi că suntem o instituţie financiară nebancară specializată în acordarea de credite de valoare mică, pe termen scurt şi mediu.

Noi, însă, știm că în viata lucrurile nu se întâmplă ca la carte. Știm că apar cheltuieli neprevăzute, știm că planurile se mai dau peste cap, știm că banii nu ajung niciodata. Și tocmai de aceea ne-am propus să fim soluția rapidă care pune umărul la a ajuta oamenii să treacă peste toate acele episoade care pot face viața mai puțin plăcută.

De aceea, ne-am clădit afacerea pe un set distinct de valori, care ne ghidează și ajută să îți oferim soluțiile de care tu ai nevoie.

Spirit antreprenorial – avem o echipă care are curajul să facă lucrurile altfel, pentru a putea să-ți oferim mereu soluții noi și inovatoare.

Muncă – suntem pasionați de ceea ce facem și credem că asta ne ajută să ne atingem potențialul și să punem pe piața un produs de care să fim mândri.

Respect – înțelegem că ceea ce facem are un impact asupra vieților multor oameni. Luăm foarte în serios acest lucru și ne asigurăm că tot ce facem stă la baza succesului pe termen lung al salariaților, al clienților noștri și al afacerii noastre.

Integritate – suntem onești și transparenți, acționăm cu integritate, promovăm diversitatea, ne respectăm colegii, clienții și partenerii de afaceri. Considerăm că integritatea este esențială pentru dezvoltarea și menținerea încrederii și a unor relații bune de afaceri și, de aceea, promovăm transparența în tot ceea ce facem.

MAI facem și haz de necaz

Urmărește mai jos campania noastră promoțională pentru a afla doar câteva din situațiile în care îți putem veni în ajutor.