0% dobândă în primele 30 de zile – Promoție la Creditul Pentru Urgențe

3 minute

Ce este Promoția la Creditul pentru Urgențe?

[Promoție expirată] Este un credit construit sub forma unei linii de credit, cu un plafon maxim acordat pe o perioadă de 60 de luni. Bani de care te poți folosi oricând ai nevoie în această perioadă și pentru care vei plăti dobândă cand faci trageri din contul tău de client MaiMaiCredit. La acordarea creditului suma acordată va fi integral trasă, însă o poți rambursa oricând pentru a păstra plafonul disponibil pentru momentele în care ai cu adevărat nevoie de bani pentru o urgență.

Care este dobânda și cum se calculează?

Acest produs are dobândă 0% pentru primele 30 de zile de la tragere, ulterior 0.7% pe zi. Dobânda se aplică la suma trasă doar pentru zilele în care banii sunt în contul sau cardul tău de client deținute la o bancă, până la reintregirea plafonului (creditului) aprobat în contul MaiMaiCredit. Promoția cu 0% dobândă este valabilă doar pentru clienții noi care accesează pentru prima dată un produs de tipul Linie de Credit de la MaiMaiCredit IFN. Vezi regulamentul campaniei.

Când și cum rambursezi Creditul pentru Urgențe?

La data scadentă a Creditului pentru Urgențe, selectată de tine la aplicarea pentru credit, trebuie rambursat minim 5% din suma folosită + dobânda aferentă perioadei dintre scadențe; sumele exacte de plată se regăsesc în contul tău de client MaiMaiCredit. Metoda de plată poate fi aleasă din opțiunile descrise aici.

Exemplu de calcul (la data promoției 09.2022):

La data de 3 septembrie a fost aprobat și tras un credit în valoare de 1.000 RON, cu prima scadență aleasă la data de 21 septembrie; scadențele ulterioare vor fi la fiecare 21 ale lunii.
Pentru că este un credit cu 0% dobândă în primele 30 de zile, dobânda se va calcula doar începând cu data de 3 octombrie, adică după cele 30 de zile de grație de la data tragerii.
Prima plată va fi pe 21 septembrie, așa cum a fost selectată de client, iar aceasta va conține minim 50 RON (5% din 1.000 RON) si 0 RON dobândă. Desigur, doar la opțiunea clientului, suma rambursată poate fi mai mare.
A doua plată va fi pe 21 octombrie, iar aceasta va conține minim 47.5 RON (5% din 950 RON) și 119.7 RON dobândă. Dobânda a fost calculată la 950 RON credit rămas de plată de la ultima scadență, la o rată de 0.7% pe zi pentru o perioadă de 18 zile după expirarea perioadei cu 0% dobândă.
A treia plata va fi pe 21 noiembrie, iar aceasta va conținue minim 45.13 RON (5% din 902.5 RON) și 195.84 RON dobânda. Dobânda a fost calculată la 902.5 RON credit rămas de plată de la ultima scadență, la o rată de 0.7% pe zi pentru o perioadă de 31 zile de la scadența anterioară.

Acest exemplu presupune că rambursările sunt efectuate la minimul necesar de plată, însă fiecare client poate alege să ramburseze mai repede din imprumut sau să facă trageri ulterioare, situație în care calculele diferă de cele de mai sus.

Recomandarea MaiMaiCredit

Nu este necesar să închizi linia de credit, dar de fiecare dată când dispui de bani, rambursează cât poți pentru reîntregirea plafonului maxim acordat. În acest fel vei reduce costurile cu dobânda și te vei putea folosi ulterior de suma disponibilă prin noi trageri, când apare o nouă urgență.