Sigur te-ai întrebat dacă este MAI potrivit Creditul IFN

Uneori, urgențele sunt chiar urgente. Ești MAI relaxat când știi că ai un partener de încredere alături de tine pentru a depăși situațiile dificile din viața ta.
Obții un credit IFN, 100% online, cu un singur document, iar banii ajung la tine pe card în doar câteva minute.

spot maternitate
lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.

Pășești mult
MAI încrezător prin viață cu creditul IFN

Creditul IFN este o soluție cu adevărat rapidă

Indiferent de situație, ești MAI liniștit știind că ai un plan de siguranță. Aplici online pentru un credit de la IFN și în câteva minute ai deja banii la tine pe card.

Ai totul sub control

La MAI MAI Credit nu practicăm taxe de analiză dosar și nu avem comisioane ascunse. Alegi suma și perioada de rambursare, știind exact cât ai de plată.

Te miști mai rapid

Unele urgențe sunt mai urgente. Le poți rezolva pe toate, în funcție de priorități pentru că aplici acum și în minim 15 minute ai baniipe card.

Treci hopul.

Când planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, fă-ți planul online cu un credit IFN pe care te poți baza, la orice oră, în orice zi a săptămânii.

Întrebări frecvente

Obții ușor un credit dacă ai venituri înregistratate la ANAF de minim 1.000 lei/lună. Indiferent dacă sunt venituri din salariu, pensie, etc poți aplica pentru un credit, online, din confortul propriei tale case. Dacă nu ești angajat, sau nu ai veniturile declarate la ANAF, nu vei putea obține credit de la instituția noastră.

Primul pas este de a accesa platforma și de alege suma și perioada de rambursare. Completezi câteva date: email, telefon și o parolă pe care o stabilești tu și pe care o vei folosi pentru a accesa contul tău de client ori de câte ori ai nevoie. După acest pas, încarci o poză cu buletinul + un selfie pentru a confirma calitatea de solicitant iar în cel mai scurt timp primești răspuns. Selectezi suma și perioada de rambursare, citești și semnezi documentele, alegi modalitatea prin care dorești să primești banii (IBAN sau pe card) iar dacă optezi să primești banii pe card, îi primești aproape instant după semnarea documentelor.

Perioada de rambursare o poți alege tu, în funcție de nevoile tale și de produsul financiar selectat. Dacă alegi Creditul Rate Egale, poți opta pentru o perioadă de rambursare de până la 60 de luni, și minim 10 luni.

Dobânda se calculează în funcție de suma aleasă și de perioada de rambursare, așadar pentru a afla exact ce sumă ai de plată la sfărșitul perioadei de rambursare, trebuie să folosești calculatorul de rate de pe platforma noastră. Acolo se va afișa exact suma pe care o vei avea de platit.

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 167.23 %; DAE maximă este 1190.00 %. Pentru un credit de nevoi personale cu asigurare MaiMaiCredit in valoare de 2.500 de Lei (include si prima de asigurare finantata din credit de 185.19 lei) pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 94.80%/an, DAE de 182.03 %, suma totală de plată de 4.768,32 Lei (include suma împrumutată, prima de asigurare finantata din credit şi dobânda în valoare de 2.268,32 Lei), iar rata lunară este de 264.91 Lei. Pentru un credit de nevoi personale (Creditul Rate Egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 118.80 %/ an, DAE de 210.24 %, suma totală de plată de 5.451,78 Lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 2.951,78 Lei), iar rata lunară este de 302.87 lei. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,80%/zi, DAE este 1267.13 % suma totală de plată este de 1740.55 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe – Promoție 0% dobândă pentru primele 30 zile) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,99%/zi, DAE este 1143.14 % suma totală de plată este de 1884.43 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.