Acum ai MAI multe șanse să-ți pui planurile în aplicare cu Creditul Rate Egale

Dacă știi care este planul, noi îți punem la dispoziție până la 15.000 lei cu care poți să aduci zâmbetul pe buze celor dragi.
Ai un vis pe care tot amâni să ți-l îndeplinești sau pur simplu ai nevoie de o anumită sumă de bani? Știi că te poți baza Creditul Rate Egale pentru că ai o perioadă de rambursare de până la 60 de luni.

MAI multe planuri, MAI multe motive de bucurie!

spot verighete
lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.

Indiferent care este planul, Creditul Rate Egale
îți oferă MAI multe avantaje

  • ai banii pe card în minim 15 min
  • știi exact când și cât trebuie să plătești
  • ai nevoie doar de un singur document (CI)
  • poți primi până la 15.000 lei
  • ai rate egale pe o perioadă de până la 60 de luni
  • nu ai nevoie de garanți sau garanții

Te simți
MAI împlinit când știi că poți pune planurile în mișcare

Te-ai săturat să-ți tot amâni planurile?

Ai până la 15.000 lei pentru a MAI pune și planurile tale în aplicare. Rate fixe și o perioadă de rambursare aleasă de tine.

O casă mai frumoasă

Ai confortul pe care ți l-ai dorit și ești MAI relaxat pentru că ai o perioadă de rambursare a creditului de până la 60 de luni.

Cadoul pe care și-l dorea

Ești MAI aproape de cei dragi din viața ta, fără a avea grija rambursării, pentru că știi exact suma pe care o vei achita la finalul creditului.

Ocazie de neratat

Ai MAI multă siguranță știind că poți profita de 'Promoția Perfectă' atunci când o întâlnești. Ai Rate Egale și aprobare rapidă a creditului.

Investiție pentru viitor

Folosește un instrument financiar care te ajută să ai MAI mult control asupra viitorului tău și al familiei tale.

Aniversare de neuitat

Știi exact ce își dorește și ai puterea de a o transforma în realitate MAI ușor pentru că ai o perioadă de rambursare flexibilă.

Educația pe care o merită

Ai un partener care îți înțelege prioritățile și îți oferă soluții accesibile, pentru ca tu să investești în ceea ce contează pentru tine.

Vacanța pe care ați tot amânat-o

Găsești destinația, rezervi și cumperi biletele online. Acum, poți obține și banii pentru vacanța pe care o tot amâni, online, din confortul propriei case.

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 167.23 %; DAE maximă este 1190.00 %. Pentru un credit de nevoi personale cu asigurare MaiMaiCredit in valoare de 2.500 de Lei (include si prima de asigurare finantata din credit de 185.19 lei) pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 94.80%/an, DAE de 182.03 %, suma totală de plată de 4.768,32 Lei (include suma împrumutată, prima de asigurare finantata din credit şi dobânda în valoare de 2.268,32 Lei), iar rata lunară este de 264.91 Lei. Pentru un credit de nevoi personale (Creditul Rate Egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 118.80 %/ an, DAE de 210.24 %, suma totală de plată de 5.451,78 Lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 2.951,78 Lei), iar rata lunară este de 302.87 lei. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,80%/zi, DAE este 1267.13 % suma totală de plată este de 1740.55 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe – Promoție 0% dobândă pentru primele 30 zile) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,99%/zi, DAE este 1143.14 % suma totală de plată este de 1884.43 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.