Ai 0% dobândă
în primele 30 zile

Vei putea beneficia de această promoție cu dobândă 0% în primele 30 zile și dacă ești client nou sau dacă ne știm deja de MAI mult timp. Valabilitatea creditului este de maxim 12 luni. Te poți folosi de bani când apare câte o Urgență și plătești dobânda doar pentru suma retrasă!

credit pentru reparatii
lei
Alege data primei rate

Deschide, citește, semnează documentele, când este cazul.
Verifică regulamentul promoției aici (click)

Indiferent de nevoie, Creditul Pentru Urgențe
îți oferă MAI multe avantaje

  • dobândă 0% pentru primele 30 zile
  • aprobare credit chiar și în 15 min.
  • plătești dobândă doar pentru banii retrași
  • un singur document necesar pentru a aplica (CI)
  • toate detaliile și costurile creditului sunt comunicate transparent
  • la scadență vei putea achita minim 3% din suma retrasă + dobânda aferentă

Ce trebuie să MAI
știi, dacă vrei
MAI Puțin de Plată

discount

MAI ieftin

Pornești la drum mai relaxat când ai dobândă 0% în primele 30 zile

google-docs

MAI sigur

Încarci documentele necesare. Sunt puține, nu îți face griji!

accepted

MAI rapid

Primești rapid banii și rezolvi ce ai de rezolvat.

computer

MAI comod

Folosești calculatorul ca să știi câți bani poți lua și care e costul creditului.

Te simți
MAI în siguranță
când știi că ai Credit Pentru Urgențe

Întrebări frecvente

Dacă vrei să aplici pentru un credit și să beneficiezi de promoția cu dobândă 0% în primele 30 zile ai nevoie de un singur document, cartea de identitate. Procesul de aplicare este identic ca cel pentru un credit uzual, singura diferență constă în faptul că vei beneficia de 30 zile în care dobânda calculată va fi 0%.

Ai posibilitatea să primești banii pe card, iar după semnarea documentelor aceștia vor pleca spre tine și vor ajunge aproape instant. În cazul în care alegi să îi primești în contul bancar, transferul banilor și procesarea plății de către banca la care ai contul deschis, poate dura și până la 1 zi lucrătoare.

Promoția 0% în primele 30 zile pentru linia de credit este calculată la suma utilizată, din momentul tragerii și până la data scadentă sau ziua în care vrei să achiți creditul. După cele 30 zile, dobânda calculată va fi de 0.99% /zi.

Creditul Pentru Urgențe îți permite o rambursare flexibilă a creditului, așadar la data scadentă poți rambursa doar o parte din suma împrumutată, respectiv 3% din valoarea creditului + dobânda aferentă perioadei în care ai folosit banii. Vei putea folosi banii achitați pentru o nouă tragere, ori de câte ori ai nevoie fără a mai fi cazul să aplici pentru un nou credit.

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 237,00 %; DAE maximă este 1190,00 %. Pentru un credit de nevoi personale cu asigurare MaiMaiCredit in valoare de 2.500 de Lei (include si prima de asigurare finantata din credit de 185,19 lei) pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 118,80%/an, DAE de 253,90 %, suma totală de plată de 5.636,97 Lei (include suma împrumutată, prima de asigurare finantata din credit şi dobânda în valoare de 2.951,78 Lei), iar rata lunară este de 302,87 Lei. Pentru un credit de nevoi personale (Creditul Rate Egale) de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 142,80 %/ an, DAE de 284,64 %, suma totală de plată de 6.170,43 Lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 3.670,43 Lei), iar rata lunară este de 342,80 lei. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,80%/zi, DAE este 1.267,13 % suma totală de plată este de 1.740,55 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării. Pentru o linie de credit (Creditul Pentru Urgențe – Promoție 0% dobândă pentru primele 30 zile) de 500 de lei rambursată total in 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,99%/zi, DAE este 1.143,14 % suma totală de plată este de 1.884,43 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.