FAQ: Am poprire pe cont și vreau să aplic pentru un credit online. Se poate?

5 minute

Întrebare de la un utilizator:

Am avut o situație personală care s-a închiat cu o poprire pe cardul meu de salariu. Pot aplica pentru un credit online la MAI MAI Credit?

Răspuns:

Este o situație întradevăr neplăcută, dar i se poate întâmpla oricui. Pentru început, trebuie să clarificăm ce înseamnă această poprire pe cardul tău de salariu.
Practic, proprirea înseamnă că exista o acțiune de executare silită din partea unui creditor sau autoritate a statului care decide ca la persoana respectivă, din veniturile, conturile sau drepturile de încasat să i se rețină 1/3, adică 33% în fiecare lună, până la stingerea debitului.

Practic, banii pe care ii primești în contul respectiv sau îi depui pentru a fi retrasi în cazul unei rambursări, ar putea fi reținuți de către banca la care ai deschis contul, și riști să nu poți folosi banii așa cum ți-ai propus. Ex: dacă depui banii în cont pentru a plăti rata și aceștia se rețin, nu vei mai avea suficienți bani în cont pentru a achita rata, ceea ce crește riscul pentru instituția care ar trebui să acorde acest imprumut.

În concluzie, nici noi și nici un alt creditor financiar nu va putea să te crediteze în această situație. După ce se ridică poprirea de pe cont, poți aplica online pentru un credit, rapid și simplu, direct pe platforma noastră www.maimaicredit.ro